O nama

Poliklinika za baromedicinu Oxy uspješno radi od svog utemeljenja 1996. godine pa do danas. U navedenom periodu smo liječili preko 15 tisuća pacijenata i proveli preko 400 tisuća terapija. Vodeća smo (privatna) zdravstvena ustanova u području hiperbarične medicine u Hrvatskoj. Naše poslovnice su u Zagrebu, Puli i Crikvenici, a naši pacijenti su iz cijele Hrvatske.

Od 2008. godine smo ugovorna ustanova Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje (HZZO). Navedeno podrazumijeva da se bolesti koje se nalaze na Listi indikacija koju donosi HZZO, kod nas liječe na uputnicu, a troškove plaća HZZO.

Kroz dvo desetljetno iskustvo smo izgradili  visoku razinu profesionalnosti i odgovornosti, pri čemu kvaliteta našeg rada ne zaostaje od prakse koja u djelatnosti hiperbarične medicine danas postoji u visoko razvijenim zemljama Europske unije.

Naše poslovnice su opremljene modernim višemjesnim barokomorama, a naši djelatnici su visoko obrazovani medicinski profesionalci iz grana pomorske, hiperbarične i hitne medicine koji se kontinuirano usavršavaju, redoviti su sudionici međunarodnih kongresa i drugih okupljanja i u toku su sa svim novim spoznajama vezanim uz hiperbaričnu medicinu i terapiju.


Poliklinika OXY u svom sastavu ima:

Poveznice:
poliklinika za baromedicinu usluge poliklinike poliklinika poliklinika oxy baromedicina oxy hiperbarična medicina