O nama

O nama

Poliklinika za baromedicinu i medicinu rada OXY je privatna, specijalizirana zdravstvena ustanova koja djeluje u području hiperbarične medicine. Utemeljena je u Puli, 1996. godine. Kroz svoju djelatnost, Poliklinika na osobit način nastavlja i razvija tradicije hrvatske hiperbarične medicine, stalno težeći k izvrsnosti. Temeljna djelatnost je primjena kisika koji se udiše pri povišenom tlaku (hiperbarični kisik) za liječenje bolesti kod kojih je nedostatak kisika važan dio sveukupnih tegoba.

U javnosti je primjena hiperbaričnog kisika najpoznatija po liječenju unesrećenih ronilaca, premda je njihovo liječenje najmanji dio naše djelatnosti. Naše najbrojnije aktivnosti su usmjerene ka liječenju niza bolesti i stanja, sukladno važećim hrvatskim i svjetskim listama indikacija. Od 2008. godine smo ugovorna ustanova Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje (HZZO). To znači da se bolesti koje se nalaze na Listi indikacija koju donosi HZZO, kod nas liječe na uputnicu, a troškove plaća HZZO.

Kroz godine upornog rada, izgradili smo visoku razinu profesionalnosti i odgovornosti, pri čemu kvalitet našeg rada ne zaostaje od prakse koja u djelatnosti hiperbarične medicine danas postoji u zemljama Europske Unije.

Poliklinika OXY je otvorena za suradnju sa svim medicinskim ustanovama u Hrvatskoj i inozemstvu. Uspješno provodimo edukaciju i obuku vlastitih kadrova, a pomažemo i drugima. Medicinske i tehničke specifičnosti našeg posla čine nas osobito zanimljivim studentima medicine, ali i liječnicima koji se žele usavršavati u području našeg djelovanja. Naši djelatnici se također kontinuirano usavršavaju, sudjelujući na brojnim skupovima.


Poliklinika OXY u svom sastavu ima:

Poveznice:
usluge poliklinike poliklinika za baromedicinu poliklinika poliklinika oxy baromedicina oxy hiperbarična medicina