S dolaskom u Oxy doživjela sam veliko, a ugodno iznenađenje. Zar takvo što postoji u lijepoj našoj?! Potpuno drugi odnos prema pacijentu, nego u ostalim zdravstvenim ustanovama. Toliko požrtvovanja, stručnosti, srdačnosti i pažnje da je za ne vjerovati! Došla sam s teškim ranama na nogama i bakterijom, mislila sam da će to trajati do vijeka, a odlazim bez i jedne rane!!! Što je najvažnije, imaš utisak da je svo vrijeme ovog svijeta rezervirano samo za tebe i da si u krugu obitelji koja bdije nad tobom.
Hvala, hvala!

N.P. iz Rijeke

U barokomoru sam došla u lošem fizičkom i zdravstvenom stanju. Zahvaljujući osoblju, doktorici i sestrama, moje stanje se potpuno promijenilo. Danas sam općenito potpuno u drugom stanju, druga osoba, mislim da sam skoro ozdravila.
Zahvaljujem se osoblju poliklinike na profesionalnoj pomoći u mom liječenju, na njihovoj dobroti i posebno na njihovom ogromnom razumijevanju i ljubaznosti prema pacijentima!

V.P. iz Rijeke

Nakon dvadeset sati tretmana u poliklinici Oxy, ovim putem se želim zahvaliti doktorici i cjelokupnom stručnom timu sestara i pohvaliti ih zbog visokog stupnja profesionalnosti, ljubaznosti i brizi prema pacijentu. Tretman nije jednostavan ni lako podnošljiv što zbog fizičkog napora, ali i psihičkog. No one su uvijek tu da savjetom, brigom, a katkad i šalom rasterete pacijente i pomognu mu da prebrodi katkada napetu situaciju. Imate savršen tim!
Još jednom hvala i srdačan pozdrav!

C.V. iz Rijeke

Durch einen Deco un fall am 19.7. wurde ich Patient in Poliklinik Oxy. Ich kann mich nur auf das herz lichste Bedanken fur die super Behandlung. So ein Einsatz von bis zu 5 Stunden, zusatzlich zur normalen Arbeit, kann ich nur immer wieder danke sagen. Zusammen 12 Sitzungen, immer gut. Ich wunsche denn ganzen Team alles Gluck dieser Welz und ich haffe das diese Einrichtung lange erhalten bleibt.
In Dankbarkeiz.

K. R. Aus Berlin, Germany

Nakon 30 ulazaka u barokomoru, mogu reći sam jedno veliko hvala najljubaznijem osoblju koje sam imao prilike upoznati. Stručnost i ljubaznost kakva se rijetko sreće. Došao sam napet, ne znajući što me čeka, a odlazim prezadovoljan. Ono najbitnije, imao sam dekubitus kojisam liječio dvije godine, a nakon terapije u barokomori u potpunosti je zacijelio.
Još jednom veliko, veliko hvala!

T.Š. iz Rijeke

Za barokomoru sam saznao slučajno i nažalost jedva dobio uputnicu od doktora opće prakse. Kada sam došao ovamo, bio sam zadivljen ljubaznošću osoblja, od liječnice do sestara. Barokomora mi je super pomogla kod pareze facijalisa.
Svaka čast! Od mene ćete uvijek imati dobre preporuke.

J.N. iz Crikvenice

Dolazeći u Oxy, imala sam samo jednu želju (kao i svi) - ozdraviti i umanjiti bol. Osjećala sam strah, nepovjerenje, neizvjesnost. Danas nakon 30 ulazaka, mogu zaključiti da sam u komoru ulazila kao u sobu dragog prijatelja, sve zahvaljujući dragom osoblju.
Hvala dragom osoblju na dobrodušnosti, jednostavnosti, stručnosti i ljubaznosti. Ozdraviti sam mogla jedino tu, udisanjem kisika, gledajući i upijajući dobrotu koja se očitovala u očima osoblja.
Hvala na humanosti i milosti!

Z.Z. iz Rijeke

Došao sam na terapiju sa štakom, a nakon odrađene terapije izlazim bez štake. Zahvaljujem od srca veoma, veoma stručnom osoblju koje je dalo sve od sebe da se ja kao pacijent što bolje osjećam.
Veliko im hvala!

M.R. iz Rijeke

Došla sam puna straha od zatvorenog prostora, bojeći se ući u barokomoru, gluha i zbunjena. No sve je to vrlo brzo nestalo zahvaljujući dragim sestrama i doktorici. S toliko topline i srčanosti se obraćaju svim pacijentima.
Odlazim puna predivnih emocija, čujem čak i cvrkut ptica, mogu komunicirati s ljudima.
Još jednom veliko hvala dragim sestrama i doktorici!

S.P. iz Rijeke

Nakon 30 odrađenih HBOT, moje zdravstveno stanje se znatno popravilo, došlo je do poboljšanja sluha, osjećam kao da imam viška energije. Pored kisika liječila me ljubaznost, vedrina, optimizam i profesionalost osoblja.
Puno hvala na lijepim trenucima.

J.J. iz Rijeke

U barokomori u Crikvenici liječio sam sporocijeljeće rane – opekline. Nakon 30 terapija rane su u potpunosti zacijelile.
Nemam ljepših riječi kojima bih izrazio svoje oduševljenje osobljem klinike. Liječnica i sestre zaista su izvrsni.

B. G. iz Jadranova