Poliklinika OXY novosti

Video Poliklinike OXY

Video Poliklinike OXY

UGOVOR s HZZO-om

Dragi Pacijenti,

HZZO je dana 01. srpnja 2014. godine sklopio s Poliklinikom OXY Ugovor o provođenju specijalističko-dijagnostičke zdravstvene zaštite do 31. prosinca 2014. godine, što znači da se u našoj ustanovi možete  liječiti putem crvene uputnice na teret HZZO-a.

srpanj 2014.

U LIPNJU REKORDAN BROJ LIJEČENIH RONIOCA


U Poliklinici OXY u lipnju 2014. liječen je za 3-4 puta veći  broj unesrećenih ronilaca u odnosu na dosadašnji višegodišnji prosjek. Najvjerojatnije se radi o tome da poslije zimske pauze ronioci turisti iz zemalja gdje se zimi ne roni i bez ronilačke kondicije počinju intenzivno ronjenje s dva do tri duboka zarona dnevno kako bi što bolje iskoristili svoj godišnji odmor, te time dovode sebe u povećani rizik od nastanka ronilačkih bolesti.
Potrebno je strogo se pridržavati svih sigurnosnih ronilačkih pravila, izbjegavati duboka i  ponovljena ronjenja kako se ne bi doveli u situacije koje provociraju razvoj ronilačkih bolesti.

srpanj 2014.

PRIPRAVNOST ZA SLUČAJ RONILAČKIH NESREĆA

PRIPRAVNOST ZA SLUČAJ RONILAČKIH NESREĆA

Do 2014. godine zbrinjavanje ronilačkih nesreća odvijalo se u svim poslovnim jedinicama Poliklinike OXY.
Međutim, zbog nerješavanja problema financiranja pripravnosti, obavještavamo Vas da će se zbrinjavanje unesrećenih ronilaca obavljati samo u  Poliklinici OXY Pula.


svibanj 2014.

NASTAVLJAMO S AKCIJOM!

 

Nastavljamo s akcijom – 20% popusta na uslugu liječenja hiperbaričnom oksigenoterapijom! Akcija traje do 30. lipnja 2014. godine. 

Čekamo Vas!

travanj 2014.

AKCIJSKE CIJENE NA SVE USLUGE POLIKLINIKE OXY

U mjesecu ožujku 2014. odobravamo popust na SVE usluge Poliklinike OXY.

ISKORISTITE PRILIKU!

ožujak 2014.

Liječenje na uputnicu

Poštovani pacijenti,


11. ožujka 2014. godine Poliklinika OXY ponovno je sklopila Ugovor o provođenju specijalističko-dijagnostičke zdravstvene zaštite s Hrvatskim zavodom za zdravstveno osiguranje do 30.06.2014. godine, što znači da se u našoj ustanovi možete opet liječiti putem crvene uputnice na teret HZZO-a
Za narudžbe molimo nazovite na naše telefonske brojeve.

ožujak 2014.

SUSTAV UPRAVLJANJA KVALITETOM PO MEĐUNARODNOJ NORMI ISO 9001:2008

SUSTAV UPRAVLJANJA KVALITETOM PO MEĐUNARODNOJ NORMI ISO 9001:2008

Uvođenjem ISO 9001:2008 certifikata Poliklinika OXY ustrojila je sustav upravljanja kvalitetom, čime se čvrsto opredijelila za sustavno i trajno poboljšavanje kvalitete svojih djelatnosti. Prvo načelo upravljanja kvalitetom zahtijeva dosljednu usmjerenost na klijente, gdje je primarni cilj naše ustanove kontinuirano podizanje zadovoljstva upravo korisnika usluga- naših pacijenata.

listopad 2013.

Poliklinika OXY je izdala hrvatski prijevod knjige „Textbook of Hyperbaric Medicine“ autora K.K.

Poliklinika OXY je izdala hrvatski prijevod knjige „Textbook of Hyperbaric Medicine“ autora K.K.

Ulomak iz predgovora hrvatskom izdanju


… „Odabir knjige koja će se prva pojaviti na hrvatskom jeziku nije slučajan. Ona je od 1989. godine temeljni nastavni udžbenik na American College of Hyperbaric Medicine i kako to autor navodi u uvodniku prvog izdanja, smisao termina „udžbenik“ u naslovu je bio naglasiti činjenicu da je metoda ostvarila razinu koja zahtijeva formalno izdvajanje iz okrilja drugih medicinskih disciplina, s definiranim katalogom znanja, te standardima stručnosti i iskustva medicinskog i tehničkog osoblja.
Ta razina je ostvarena u Republici Hrvatskoj i već duže vrijeme postoji potreba za publikacijom koja će zaokružiti postojeća dostignuća, dati opis temeljnih principa i mehanizama djelovanja, kritički prikaz rezultata provedenih istraživanja i obilatu bibliografiju za daljnje istraživanje, preispitivanje i provjeravanje u svakodnevnom radu.
Uvjeren sam da će Vam knjiga koristiti jednako kao i meni.

                                                                                                                Hrvoje Stipančević, dr.med.“

srpanj 2013.